BG EN
(0)
Доставката се извършва до дома на клиента,след предварително уговаряне. Когато пуснете поръчка през сайта, наш консултант се свързва с вас, на телефоните за контакт, които вие оставите, в полетата на бланката за поръчка.Той ще ви консултира и ще Ви даде яснота, ако не сте наясно, с някои от детайлите.
 
В стремежа ни да задоволим всички наши клиенти, от различните краища на България,Exotic Style осигурява бърза доставка, до дома на клиентите, до всяка една точка в страната. Продуктите в наличност се доставят от 2 до 15 работни дни  (ако клиентът не е заявил по-дълъг срок).
Продуктите които не са в наличност се доставят в упоменатия срок, в продуктовата страница или след консултация по телефон.
 
1.Доставка с Exotic Style - нашите клиенти могат да се възползват от услугите ДОСТАВКА и ПРЕНАСЯНЕ И МОНТАЖ.
    -  ДОСТАВКА  -  извършва се от екип на Exotic Style в предварително уговорен ден и час. Стоките се разтоварват до входната врата на двор или сграда (което е по-близо).  Ние ще Ви предложим минимална цена за доставка на вашата Поръчка.
    - ПРЕНАСЯНЕ И МОНТАЖ -  извършва се от екип на Exotic Style едновременно с  транспортирането на Вашата поръчка. Включва пренасяне на стоките до помещенията, за които са предназначени, разопаковане, монтаж, изнасяне на опаковките.  Цената за тази услуга  се договаря предварително и зависи от обема на поръчката, етажност и отдалеченост на пренасянето.  Използвайте Пренасяне и монтаж с наш екип, за да се застраховате от дефекти при извършване на тези дейности.
 
2. Доставка с Куриер – извършва се от куриерска фирма.
    - Поръчката се получава пред вратата на превозното средство. Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни. Ние ще изчислим цената за Доставка с куриер съобразно тегло, обем  и ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ТАРИФА.
    -   Услугата ПРЕНАСЯНЕ И МОНТАЖ не може да бъде използвана.
    - Поръчката може да бъде получена в офис на Еконт или Спиди, в случай, че изрично сте отбелязали това.
    - Винаги проверявайте състоянието на получените стоки. При наличие на транспортен дефект, куриерът е длъжен да състави протокол.
 
                                 
Телефон за контакти: 0876005107